Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

⚠️🏭Pozdravljeni predragi ljubitelji stand-upa, obiskovalci Škofjeloške Tovarne Smeha🏭⚠️

V četrtek, 25ga aprila ob 20:00 🕗, bomo ponovno zakurili v naših pečeh🔥😝. V kolesje smeha vas bo ujel Klemen Bučan ⚙️😂. S svojo predstavo 18+ PRVIČ prihaja v 🔴Rdečo Ostrigo🔴 v srednjeveški Škofji Loki 🏰, zato ne zamudite te posebne priložnosti in se pridite dodobra nakrohotat in zmatrat trebušne mišice 😄😛…

Cena karte je borih 5️⃣ evrčkov 😉… Sedeže in svoje karte lahko REZERVIRATE na:
➡️zavodo@zavodo.org⬅️

DIJAKI IN ŠTUDENTJE 👨‍🎓👩‍🎓 lahko kupite vstopnice po ZNIŽANI ceni 2️⃣€ na @Klub škofjeloških študentov…😜… NA VOLJO JIH JE SAMO 2️⃣0️⃣❗

KLEMEN BUČAN je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot 5 let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov.
Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, lani pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” na Kanalu A.
V Stand up svetu je prisoten že 12 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

OPIS PREDSTAVE:
Predstava 18+ je rezultat Klemenovega 12-letnega dela v Stand upu. Zakaj 18+? Klemen je vedno veljal za človeka brez zadržkov na odru, rad se loteva tudi tem, ki mogoče v osnovi niso najbolj primerne za najmlajše, čeprav bi se ob poslušanju tudi oni zagotovo kaj novega naučili. 18+ seveda ni napisano pravilo, je le nasvet.

Rad nam opisuje lepote rodnega Kra(n)ja, ni ga sram povedati, kako se je počutil na pregledu prostate, pred njim pa niso varni niti njegovi najbližji, od sina do punce “čefurke”. Prav tako pa se zelo rad pogovori s publiko in tako šale nastajajo kar sproti, kar njegov nastop naredi še posebej unikaten. Je to vse v kategoriji 18+? Ni nujno, mogoče vas preseneti že s samim prihodom na oder.

⚠️POHITITE Z REZERVACIJO, PREDEN ZMANJKA SEDEŽEV⚠️

ekipa ŠToS-a 😄🔥

Podrobnosti

Datum:
25. aprila
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
Spletna stran:
www.ostriga.org