Nalaganje Dogodki

Festival “In Memoriam prof. Peter Hafner” predstavlja:

🌺 STILL CORNERS 🌺
➡ najprepoznavnejši synthpop par ⬅

🎹 SARA RENAR 🎹
➡ najvidnejši glas hrvaške mlade generacije ⬅

🍀 Sreda, 24. 6. ob 20.00 | letni vrt Rdeče Ostrige 🍀

❗ Število vstopnic v predprodaji je omejeno. ❗

🎫 Vstopnica: 15 € / predprodaja, 18 € / na dan dogodka, 20 € / *predmemorialni koncertni paket 🎫

🎟 *predmemorialni koncertni paket vsebuje dva predmemorialna dogodka (25. 4. – Coals, Bombyx Lori in 24. 6. – Still Corners, Sara Renar)

➡ Vstopnice so na voljo preko spleta na www.mojekarte.si in na pooblaščenih prodajnih mestih (Trafike 3DVA, OMV bencinski servisi, Kioski Delo Prodaja, Alpetour, Kompas, Logo bencinski servisi, Petrol…)

🎼 NASTOPAJOČI: 🎼

🔘 Still Corners 🔘

🔹je nekdanji varovanec znamenite založbe Sub Pop. Prvencu Creatures of an Hour je sledila plošča Strange Pleasures, na kateri je dvojec učvrstil svoj spoj Vangelisovega avanturizma, Morriconejeve cinematičnosti in glamuroznega synth popa osemdesetih let prejšnjega stoletja. Prelomni album je vseboval tudi uspešnici “The Trip” in “Fireflies”, najboljši novi komad po izboru Pitchforka. Tretja plošča je spet osupnila in se med drugim zavihtela na vrh seznama najboljših dream pop ploščo leta 2016 po izboru The Line of Best Fit. V letu 2018 je dvojec svoje glasbeno potovanje nadaljeval s ploščo Slow Air, na kateri je svojo značilno atmosferiko prežel s suho vročino Teksasa, Arizone, Kalifornije in drugih dežel ameriškega zahoda. Po mnogih razprodanih koncertih doma in po svetu, med drugim tudi v Katedrali ljubljanskega Kina Šiška, se bosta Greg in Tessa predstavila tudi v Škofji Loki.

📺 https://www.youtube.com/watch?v=LpbrvJzHITU 📺
🎵 https://stillcorners.bandcamp.com 🎵

🔘 Sara Renar 🔘

🔹 je zagotovo ena najvidnejših predstavnic novega vala hrvaškega kantavtorstva, ki je svoj glasbeni slog našla med eksperimentalno, indie in pop glasbo. Ob štirih izdanih albumih je kopico nagrad in izvedla čez 300 koncertov (tako v klubih širom Evrope kot tudi na festivalih kot so SuperUho, EXIT, Špancirfest, Lake Fest in Mixer festival).

📺 https://www.youtube.com/watch?v=Xw4Bu72PMbQ 📺
🎵 https://sararenar.bandcamp.com 🎵

Dogodek podpirajo Ministrstvo za kulturo RS, Občina Škofja Loka, Klub Škofjeloških Študentov.

Podrobnosti

Datum:
24. junija
Čas:
20:00 - 00:30
Cena:
15€ – 20€
Dogodek Category:

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
Spletna stran:
www.ostriga.org