Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

Vietnam in Kambodža. Državi, ki ju marsikdo izmed nas pozna predvsem po nemilostih zgodovine prejšnjega stoletja. A, kakor bomo najbrž sami spoznali na tokratnem potopisu, predvsem deželi naravnih bogastev in gradbenih čudes, ki ju je treba obiskati in spoznati. 🌄🌿

👉 Urša Zrimšek in Nina Gartner nam bosta v sredo, 26. februarja ob 19.30 zaupali, kaj vse sta doživeli, za pokušino pa tale povzetek:

➡ “Konec lanskega poletja sva se za en mesec odpravili na potovanje po Vietnamu in Kambodži. Mislili sva, da je en mesec ogromno časa, pa sva hitro ugotovili, da mine zelo hitro. Na koncu nama je bil Vietnam tako všeč, da sva v Kambodžo prišli le za nekaj dni in si ogledali samo glavno mesto ter slavne templje v Siem Reapu.

Sredi avgusta sva prileteli v prestolnico Hanoi na severu Vietnama, ki je po najinem mnenju tudi najlepši del, poln zelenih riževih polj in hribovitih pokrajin. Tam sva ostali dva tedna, nato pa se z avtobusi odpravili proti jugu, s postanki v zanimivih krajih. Potovanje po Vietnamu sva zaključili na jugu v Ho Chi Minhu, od koder sva se z nočnim avtobusom še za nekaj dni odpeljali v Kambodžo.

Najino popotovanje je bilo polno lepe narave, mogočnih templjev, spoznavanja povsem nove kulture in predvsem prezkušanja nove hrane – če je le šlo, sva si za vsak obrok izbrali nekaj, kar še nikoli nisva jedli.”

Podrobnosti

Datum:
26. februarja
Čas:
19:30 - 21:00
Cena:
Dogodek je brezplačen
Dogodek Category:

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.ostriga.org