Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

🎫 Vstop PROST 🎫

🔷 Trije Ločani, Rok Gerbec, Luka Okršlar in Jaka Zarnik, so se pred nekaj meseci odpravili v Indonezijo. Tokrat boste imeli priložnost, da z njimi na Ostriginem potopisu podoživite del te izkušnje.

➡ Sami so takole označili svoje potovanje:

Indonezija, kraljica rajskih plaž in nepozabnih sončnih zahodov. S tem v mislih smo rezervirali letalske karte in se polni navdušenja odpravili na enomesečni potep po tej Azijski državi. Spoznali smo jo v vsej svoji veličini in videli tudi, kaj se skriva za vsem turističnim bliščem in Instagram fotkami. Odpravili smo se namreč v gore, vse do vulkanskih kraterjev, doživeli nepozaben indonezijski promet, živeli pri domačinih, sami bili evropska turistična znamenitost, seveda pa smo se tudi v soju zadnjih sončnih žarkov sprehajali po krasnih peščenih plažah in srkali koktejle ter kokose. Prav gotovo nepozabna izkušnja, ki nam je razširila obzorja in nas obogatila, zato jo bomo z veseljem delili tudi z vami.”

↪ Večer je del poletnega cikla “Poletje v parku”, ki z raznovrstnimi vsebinami skuša oživljati park v bivši vojašnici (poleg Rdeče Ostrige).

‼🌧 V primeru dežja se dogodek seli na pokrit letni vrt Rdeče Ostrige.

👨‍⚕ Na dogodku upoštevamo higienska priporočila NIJZ za izvedbo javnih dogodkov – ustrezna distanca (1,5 m), higiena rok, itd. 👨‍⚕

Podrobnosti

Datum:
4. julija
Čas:
20:30 - 23:00
Cena:
Dogodek je brezplačen
Dogodek Category:

Prizorišče

Park v bivši vojašnici (poleg Rdeče Ostrige)
Partizanska cesta 1
Škofja Loka, 4220 Slovenija