Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

Novembra v ostrigo prihajajo težki zvoki treh domačih amsamblov.

Na Ostrigin oder bodo stopili OMEGA SUN, Ambra in Dust Collector.

Kdaj: 2. 11. 2019 ob 21.00
Damage: 6 € (s to vstopnico boste lahko uveljavljali 2€ popusta pri vstopnici za božični metal – https://www.facebook.com/events/2267538720203231/)

OMEGA SUN

Težki fuzz rockerji Omega Sun so začeli leta 2013 kot instrumentalni duo vendar so se po nekaj vajah prelvili v pravi štirinožni bend z vokalom. Svojemu prvemu studijskemu albumu so nadeli ime Opium For The Masses. Naslov albuma je metafora za vse, kar izpira možgane sodobne družbe. Na albumu se gibljejo med stoner rockom in heavy doomom na vseh šestih skladbah.

♫ – https://omegasun.bandcamp.com

Ambra

Tišina je prekinjena, luči so prižgane…. Megleno ljubljansko podzemlje je izpljunilo trdo, glasno in vnetljivo snov z imenom Ambra.je skupni imenovalec našla v glasbenem izrazu, ki pluje med alternativnimi žanri tršega konca spektra, ob vsem tem pa ne zanemarja niti svoje progresivne zapuščine, ki jo po premišljenih odmerkih priliva na ogenj avtorske glasbe.

♫ – https://ambraband.bandcamp.com/album/cor

Dust Collector

V goste prihaja bend Dust Collector, ki na fotkah izgleda lepše, kot v živo. Bend, ki je na prehodu v leto 2019 prek socialnih omrežij odpustil bobnarja in za kratek čas postal duo, nato pa za vsak slučaj poleg frišnega razgrajača s palčkami v ekipo zvabil še enega kitarista. Da bodo solaže žmohtnejše, mmmm. Ekipa zglednih glasbenikov in vzornih državljanov praši umazan bluzovski rokenrol oziroma rokenrolovski bluz, po možnosti zgoraj brez in zelo na glas. Trenutno predstavljajo svoj prvenec Lust Connection.

♫ – https://dustcollectorband.bandcamp.com/album/lust-connection

Dogodek poteka v sklopu Potujoče Železarne, ki je plod sodelovanja Zavoda O, zavoda škofjeloške mladine in Pri Rdeči Ostrigi, KRDM in Železni Aktivizem.
#potujocazelezarna

Podrobnosti

Datum:
02/11/2019
Čas:
21:00 - 03:00
Cena:
6€

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.ostriga.org