Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

Decembra v Ostriga ponovno prihaja Black Christmas Fest. Ker ste bili letos še posebej pridni vam z veseljem predstavljamo glasbeno poslastico!

Na odru bo stala originalna postava Noctferie (David Kiselić (vokal, kitara), Robert Steblovnik (bobni), Igor Nardin (kitara), Uroš Lipovec (bas kitara)), ki nam bo njihov prvenec – BAPTISM AT SAVICA FALL odirgala v celoti.
Da pa večer ne bo preveč tih in prazen bosta poskrbeli še skupini Hellsword in Grob!

Damage 10€ (z vstopnico iz novembrskega dogodka boste lahko uveljavljali 2€ popusta pri vstopnici za božični metal – https://www.facebook.com/events/427544511448516/)

NOCTIFERIA

Baptism At Savica Fall je prvi slovenski black metal izdelek, ki je prvič izšel leta 1998. Album se navezuje na delo Franceta Prešerna Krst pri Savici.
Noctiferijin prvenec Krst pri Savici je oral ledino slovenskega ekstremnega metala. Na takrat slabo razviti sceni se jim je uspelo rešiti spon majhnega tržišča in stopiti ob bok aktualni evropski in svetovni sceni. Kljub mladosti so fantje takrat, ustvarili black/pagan album, ki jih je postavil na evropski metal zemljevid in postal underground kult v domači državi.

🎵 – https://www.youtube.com/watch?v=9B48RC1dBOg

Hellsword

Hellsword je trojica satanskih junakov iz Ljubljane, ki že deseto leto pičijo umazan rokenrol v smeri Hellhammer, Venom in Judas Priest. Norci Mike Manslaughter, Mark Massakre in Ironfist vam Satana ne bodo samo predstavili, ampak vas bodo tudi povabili na čaj in piškote k njegovi mami.

🎵 – https://www.youtube.com/watch?v=VmjxKsuaULw

Grob

Kaos je red – red je kaos
Nič ni gotovo, nič ni napisano … ni usode niti naključja!
V globočinah kraških jam teran srkajo GROB, ki so lani pri založbi Mater Tenebrarum izdali prvenec Metanoia. Raw black metal band, ki je nastal na pogorišču Human Putrefaction se oklepa temeljev drugega vala black metala. Poskrbeli bodo za morbiden, v črnino odet večer.

🎵 – https://www.youtube.com/watch?v=YWsSh0eAin8

Dogodek poteka v sklopu Potujoče Železarne, ki je plod sodelovanja Zavoda O, zavoda škofjeloške mladine in Pri Rdeči Ostrigi, KRDM in Železni Aktivizem.
#potujocazelezarna

➡ Dogodek poteka v okviru Ostriginega maratona 2019!

Podrobnosti

Datum:
24/12/2019
Čas:
21:00 - 03:00
Cena:
10€
Dogodek Category:

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.ostriga.org