Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

💿 Ta novi glasbeni večer bo drugačen. Poseben. Dva mlada rock banda, ki se nam bosta tokrat predstavila, bosta sočasno na prizorišču. Eden na odru, drugi pod njim. Eden odigra komad ali dva, pa se pozornost preusmeri k drugemu bandu. Izmenično. Se sliši nadhudo? To še ni vse … 🕶

🛋 Kauch Rock večer bo Ostrigo predelal v veliko udobno dnevno sobo s pridihom domačnosti. Televizije ravno ne bo, ker bi motila koncert, kavči pa bodo. Upamo, da boste tudi vi. 👉

❗ Vstopnine ne bo, bodo pa prijazni prostovoljni prispevki.

O nastopajočih:

Infected
➡ Glasbeni virus zajame prostor, razširita se energija in inovativnost petih mladih glasbenikov, ki so z glasbo tako rekoč že okuženi. To je alternativna rock skupina Infected.
Delujejo od septembra 2014 in že od samega začetka ustvarjajo pesmi v slovenskem jeziku. Decembra 2018 so premierno predstavili svoj prvenec Kolaž. Za njimi je že pestra koncertna sezona, med katero izstopa koncert na hrvaškem INmusic festivalu, zdaj pa se v sklopu svoje vseslovenske Tour dé Kauch turneje ustavljajo tudi v Rdeči Ostrigi.

https://www.youtube.com/channel/UCmvd7XPuLRGysmC3-e7vMBg

Fat Butlers
➡ Skupina Fat Butlers prihaja iz Ljubljane ter iz okolice Škofje Loke. Bend sestavljamo glasbeniki stari med 20 in 23 let, vendar imamo kljub mladosti za seboj že več kot 7 let glasbenih izkušeni z igranjem pri drugih skupinah. Naš bend je nastal z željo po ustvarjanju drugačne glasbe, kot smo jo igrali po navadi – vrgli smo se v rockerske vode. V slabem letu ustvarjanja se lahko pohvalimo z zelo hitrim napredkom, osvojeno ŠOU Bitko bendov na ljubljanskem Kampusu, zmago na Vičstock avdiciji ter nastop na največjem slovenskem rock festivalu Gori Rocka! Konec avgusta se odpravljamo v studio, kjer bomo na trak zapisali do sedaj narejene avtorske skladbe in jeseni izdali EP.

https://www.youtube.com/channel/UCN1NlOxTHmx8-NpQAFvw-fA

Podrobnosti

Datum:
08/11/2019
Čas:
21:00 - 01:30
Cena:
Dogodek je brezplačen
Dogodek Category:

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.ostriga.org