Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

HIPHOPOLOGIJA vol.6: 💣

Mrigz’n’Ghet: predstavitev albuma Vse 🔥
Smoke Mardeljano: predstavitev albuma To je rep 🔥
+ DJ Toljo Toljo 🤜🤛

V soboto 16.11.2019 bo v Škofji Loki potekal najambicioznejši koncert cikala Hiphopologija do sedaj, na odru bodo združili moči težkokategorniki domače in balkanske hiphop scene.

Cena vstopnic:
7€ člani KŠŠ v predprodaji
10 € predprodaja ostali
12 € na vhodu

Predprodaja že poteka v pisarni Kluba škofjeloških študentov.

Mrigz’n Ghet
Velenjski tandem med poslušalci slovenskega hiphopa že dolgo ne potrebuje posebne najave. Od izida njunega prvega skupnega albuma Mrigz’n Ghet Hitz (2011) uživata tako rekoč nedotakljiv status vodilnega dvojca slovenske rep igre s svojo uigranostjo, surovostjo in konsistenco. Po vseh solo projektih, gostovanjih in sodelovanjih, sta v letu 2019 izdala dolgo pričakovano novo skupno plato z naslovom ”Vse”, za katero sta posnela nekaj hudih spotov, na voljo je na vseh digitalni platformah, pa tud kkšn CD se zih najde… V Škofjo Loko nam torej prideta predstavit vrhunski novonastali projekt, poleg tega pa poservirat še vsaj nekaj starejših bangerjev 🍀🍀🍀🍀

Smoke Mardeljano
Eden najbolj pristnih, boom-bapovskih in hitrorastočih ustvarjalcev hiphop glasbe na območju bivše države. 28-letni Beograjčan nas je marca letos že obiskal v MKC Pri Rdeči Ostrigi, razbil oder in v zrak poslal polno dvorano, zato nam je v izjemno veselje ponovno gostiti artista, ki definira pojem ‘MC’. Diskografiji komadov umazanih kot asfalt je to jesen dodal nov samostojni album z naslovom ‘To je rap’ (album je na voljo na vseh digitalnih platformah). V Škofji Loki bomo torej premierno (vsaj za ta del Slovenije) priča predstavitvi čist svežega materiala.
https://www.youtube.com/watch?v=Pl8T0q3JaEY ✊✊✊

Za gramofone skrbita DJ Toljo Toljo.

Vstop je mogoč le z osebnim dokumentom (16+) ❗❗

Organizatorja dogodka sta Kšš Klub Škofjeloških Študentov in Zavod O, Zavod škofjeloške mladine

Podrobnosti

Datum:
16/11/2019
Čas:
21:30 - 02:30
Cena:
7€ – 12€
Dogodek Category:

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.ostriga.org