Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

All Dogodki

SAMONIKLO UČILIŠČE: DELOVANJE RADIKALNE ORGANIZACIJE in PREDDOGODEK STOPTRIK 2017 – THE BEST OF STOPTRIK 2016

8. maja @ 17:00 - 22:00 | Dogodek je brezplačen

17.00 – SAMONIKLO UČILIŠČE: DELOVANJE RADIKALNE ORGANIZACIJE

Mnogo ljudi si želi, da bi se v družbi dogodile temeljite spremembe. Seveda pa se spremembe nikoli ne zgodijo same od sebe, temveč, to kaže zgodovina, so vselej rezultat družbenih bojev. Za uspešen družbeni boj pa je potrebno, da se civilna družba organizira v organizacije, ki so sposobne vplivati na dogodke v družbi. Večje in bolj temeljite so želene spremembe, toliko bolje mora delovati organizacija, ki jih zasleduje. Sicer pa, kaj pomeni radikalnost? Kaj je radikalna organizacija? Kaj so horizontalni načini vodenja organizacije? Kako udejanjati vizijo družbe v lastni organizaciji?

Samoniklo učilišče pripravljamo v sodelovanju s Kulturno umetniškim društvom Jadran, Mladinskim svetom Škofje Loke in Ustanovo nevladnih mladinskega polja Pohorski bataljon (UPB).

20.00 – PREDDOGODEK STOPTRIK 2017 – THE BEST OF STOPTRIK 2016

StopTrik IFF je edini evropski festival posvečen stop motion animaciji, ki poteka v Sloveniji in na Poljskem. Dve državi, tri mesta in zaporedje dogodkov, ki bodo krepili obiskovalčevo izkušnjo stop motion animacije (kinematografske forme osnovane na iluziji gibanja doseženi sličico za sličico) in stimulirali njegovo željo po ekstremni estetski avanturi. V okviru preddogodka bo moč videti izbrane animirane filme mednarodnih ustvarjalcev in ustvarjalk, ki so navdušili na lanskoletnem festivalu.

Podrobnosti

Datum:
8. maja
Čas:
17:00 - 22:00
Cena:
Dogodek je brezplačen

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
Spletna stran:
www.ostriga.org