Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

All Dogodki

MIHA BLAŽIČ – N’TOKO / DEBATA IN PREDSTAVITEV KNJIGE SAMOUMEVNI SVET

10. maja @ 19:00 - 21:00 | Dogodek je brezplačen

Ob izidu knjižnega prvenca “Samoumevni svet” se je glasbenik in kolumnist Miha Blažič – N’toko odpravil na debatno turnejo po Sloveniji.

Tako kot počne v aktualni knjigi, tudi v seriji pogovorov po državi želi lokalno problematiko umestiti v širšo sliko spreminjajočega se sveta. Pogovor bo moderiral aktivist Blaž Jelenc.

Ob vsaki, še tako majhni nevšečosti, v tisku, na TV-ju, na spletu ali v živo, ne sme manjkati pripomba: »To je mogoče samo v Sloveniji!« Premalo odprtih okenc v banki? Samo v Sloveniji! Koncert se je začel 30 minut po napovedani uri? Samo v Sloveniji! Elektrika se je spet podražila? Samo v Sloveniji! Policaji so kreteni? Samo v Sloveniji! Korupcija? Samo v Sloveniji! Je posameznikov uspeh odvisen zgolj od velikosti njegovih ambicij in delovne vneme? Smo Slovenci zahojen narod, ki je že po naravi obsojen na vaške prakse in podrejanje velikim? So spletna družabna omrežja postala privilegirani teren družbenega aktivizma?

Miha Blažič – N’toko v svojem knjižnem prvencu poskuša zrušiti naše vsakdanje samoumevnosti in milenijski generaciji izobražencev, prekercev in cinikov pomaga odpirati prostore izvirnega mišljenja in delovanja.

Podrobnosti

Datum:
10. maja
Čas:
19:00 - 21:00
Cena:
Dogodek je brezplačen

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
Spletna stran:
www.ostriga.org