Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je že mimo.

All Dogodki

IMPRO GLEDALIŠČE GIMNAZIJE ŠKOFJA LOKA “O.sti j.arej.”

7. maja @ 19:00 - 21:00 | Dogodek je brezplačen

Drugič v zgodovini bo memorial sodeloval z ustanovo, na kateri je pokojni profesor Peter Hafner preživel tretjino svojega življenja. Po lanskoletnem gostovanju gimnazijske gledališke skupine Ta prstjeni, se nam bodo letos predstavili mladi gimnazijski impro gledališčniki.

O sebi mladi impro gledališčniki pravijo takole: “Pred štirimi leti se je na Gimnaziji Škofja Loka oblikovala majhna, a posebna skupina ljudi. Letos so se »starim mačkom« pridružili novi člani in nastala je čudovita mešanica izkušenj in novih pristopov. Druži nas predvsem ljubezen do smeha, gledališča in improviziranja. Enkrat tedensko se zbiramo na vajah, ki so še posebej pred nastopom res nekaj posebnega. Takrat iztisnemo iz sebe maksimalno število idej, ki jih po improvizacijsko oplemenitimo.”

Skupino sestavljajo: Rihard Šmid, Špela Klemenčič, Teja Sajovic, Tinkara Purgar, Tjaša Oman, Ula Pavlič, Ajda Robas, Aljaž Rakovec, Brina Habjan, Črt Vodopivec, Gregor Gartner, Janez Justin, Laura Rant, Lea Potočnik, Manca Štritof, Maruša Pintar, Matevž Vidovič, Matija Tolar, Petra Štibelj in Petra Kokalj.

V naši družbi je vedno veselo: smejimo se sebi ali pa drugim. Poimenovali smo se O.sti j.arej, kar pomeni Ostani mlad, to pa nas še posebej označuje: igrivi, fletni, simpatični, dinamični, zabavni pa še pa še.

Mentorica: Tatjana Žagar, prof.

Podrobnosti

Datum:
7. maja
Čas:
19:00 - 21:00
Cena:
Dogodek je brezplačen

Prizorišče

Pri Rdeči Ostrigi
Partizanska cesta 1c
Škofja Loka, Gorenjska 4220 Slovenija
Spletna stran:
www.ostriga.org